Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Με 40 σωματοφύλακες ο γάμος της Βίκυς Καγιά!

Στις 10 Οκτωβρίου θα ντυθεί νυφούλα η Βίκυ Καγιά και θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πλευρό του καλού της Νίκου Κριθαριώτη στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Λαγονήσι που βρίσκεται στην έπαυλη του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη. 

Το μυστήριο του γάμου έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα, ενώ κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο εφοπλιστής ΠαναγήςΤσάκος. Ο γάμος τους θα θυμίζει χολυγουντιανή ταινία, αφού θα έχει μόνο 60 καλεσμένους από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των μελλονύμφων, ενώ ούτε ένας ούτε δύο αλλά 40 σωματοφύλακες θα βρίσκονται γύρω από το εκκλησάκι, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα. 

Το επικείμενο μυστήριο μας θυμίζει έντονα την ταινία «Η Βarbie και οι 3 σωματοφύλακες», μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι 40 στον αριθμό.

Η Βίκυ και ο Νίκος γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, είχαν αναπτύξει μία δυνατή φιλία η οποία μετεξελίχτηκε σε έναν παθιασμένο έρωτα που στις 10 Οκτώβρη (ο τυχερός αριθμός της Βίκυς) θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού οι δυο τους θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια σύντομα.

Φανή Πλατσατούρα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...