Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Η κόρη του Προβόπουλου ντύνει τη Βανδή

Τους ένωσε ένας σέξι κορσές… H κόρη του Προβόπουλου ντύνει τη Δέσποινα Βανδή. Η κόρη του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, Θεοδώρα (γνωστή ως Theia στον κόσμο της μόδας) έφτιαξε ένα σούπερ ροζ κορσέ που τον φοράει η Δέσποινα Βανδή στο πρόγραμμά της και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

«Ο κορσές έχει εξελιχτεί σε σήμα κατατεθέν μου. Σε αντίθεση με το μπούστο, αφαιρεί πόντους από τη μέση και δημιουργεί εντυπωσιακές καμπύλες. Πηγή έμπνευσής μου είναι η γυναίκα από το 1930 ώς το 1960, δηλαδή η γυναίκα των κομψών δεκαετιών!» δήλωσε η Theia στην «Espresso».

Οσον αφορά τη συνεργασία της με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, μας είπε: «Είμαι εντυπωσιασμένη από τη γνωριμία μας και τη συνεργασία μας. Χαίρομαι που επέλεξε να φορέσει κάτι δικό μου και στο μέλλον ευελπιστώ να συνεργαστούμε ξανά».
Γεννημένη το 1982 στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2003 έχοντας κάνει σπουδές στα Οικονομικά και τη Φιλοσοφία. Αρχικά, εργάστηκε σε εταιρεία διεξαγωγής κλαδικών μελετών και έπειτα αποφάσισε να στραφεί προς ένα παλιό και παραμελημένο... πάθος της, τη μόδα! Αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο σπουδών στο Istituto Europeo di Diseno di Moda, φοίτησε για δύο χρόνια στη σχολή μοδιστρικής Velez-Per. Επιστρέφοντας από τη Μαδρίτη στην Αθήνα το 2006 εισάγει τη «Τheia» στη ζωή των Ελληνίδων, που τη λατρεύουν. Εκτοτε συνεργάζεται με ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες σε θέματα σχεδιασμού και παραγωγής, με διαφημιστικές εταιρείες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοστουμιών προωθητικού χαρακτήρα, καθώς και με ενδυματολόγους.

Μέσα στο 2010 εμφανίζονται με δημιουργίες της, μεταξύ άλλων, η Κάτια Ζυγούλη στο φιλμ «Επικίνδυνες μαγειρικές» και η Εβελίνα Παπούλια και ο Απόστολος Ψυχράμης στο «Muzicall».
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...