Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Beautyworks Thessaloniki


Looking down at Aristotelous Square in Thessal...Image via Wikipedia
Την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 ο κόσμος ομορφιάς των καταστημάτων Beautyworks αποκαλύπτεται στο κοινό της Θεσσαλονίκης!
Μετά την επιτυχημένη του πορεία στην Αθήνα, το νέο κατάστημα της πρωτοπόρου εταιρίας φιλοσοφημένων καλλυντικών στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και για τη Θεσσαλονίκη. Το Beautyworks Thessaloniki (οδός Προξένου Κορομηλά 47) σας προσκαλεί να γνωρίσετε την εμπειρία των Beautyworks, σε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, όπου διατίθενται κατά αποκλειστικότητα φυσικά και ιδιαίτερα προϊόντα ομορφιάς εταιριών διεθνούς αναγνώρισης στο χώρο των καλλυντικών.
Η φιλοσοφία των Beautyworks θέτει ως επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα και της υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι, παρά τους ιδιαιτέρως απαιτητικούς της ρόλους σε όλα τα επίπεδα, να φροντίζει τον εαυτό της. Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010, η κ. Τζένη Μπαλατσινού σας υποδέχεται στο Beautyworks Thessaloniki από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 προκειμένου να σας αποκαλύψει τα δικά της μυστικά ομορφιάς που υπογράφουν εδώ και χρόνια τα Beautyworks.
Το Beautyworks Thessaloniki είναι εδώ και όπως κάθε γυναικεία ύπαρξη που σέβεται τον εαυτό της, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Live the BEAUTYWORKS Thessaloniki experience!
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...